Blurren met Paint.net 2019-06-01T20:31:59

Xbox Game Pass voor pc: Zo werkt Microsofts gamesabonnement

HP Omen X 2S 15-laptop heeft extra scherm

Blurren met Paint.net

Sinds de AVG-wetgeving in werking is getreden, moet er extra goed op privacy worden gelet. Je kunt niet zomaar foto’s van personen plaatsen, zonder uitdrukkelijke toestemming. Maar als je toch een afbeelding met mensen erop wilt gebruiken, kun je deze onherkenbaar in beeld brengen door te Blurren. Een techniek die in veel bewerkingsprogramma’s beschikbaar is. In deze how to bekijken we hoe je kunt blurren met Paint.net

Zorg ervoor dat personen niet herkenbaar op een afbeelding staan door ze te blurren. Dan kan bijvoorbeeld met Paint.net.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord