Fotopresentaties maken en delen met TookAPic (1) 2016-01-08T09:43:50

Facebook Messenger heeft 800 miljoen gebruikers

Fotopresentaties maken en delen met TookAPic (2)

Fotopresentaties maken en delen met TookAPic (1)

Fotopresentaties maken en delen met TookAPic (1)

Op Facebook kun je makkelijk al je foto's kwijt, maar het is nou niet echt een leuke manier om er echt een verhaal van te maken. Als je je foto's wil presenteren alsof het echt een verhaal is, dan kun je terecht bij TookAPic. Met dat sociale netwerk kun je foto's delen met anderen, mooi weergeven, en er echt een prachtig fotoverhaal van maken. We laten je in twee video's zien hoe TookAPic werkt.

Dit is een introductie van TookAPic. Een tweede video waarin we dieper op het programma in gaan vind je hier.

Kijk voor meer video's ook op ons YouTube-kanaal.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord