Gedetailleerde vormgeving 2013-11-04T16:14:52

Hobbysoftware

Chrome na IE populairste browser ter wereld

Gedetailleerde vormgeving

Gedetailleerde vormgeving

Windows 7 van een ander uiterlijk voorzien is doorgaans een kwestie van het werken met thema’s. Met één enkele druk op de knop heeft u dan te maken met een compleet andere vormgeving. Maar wat als u met de details aan het werk wilt gaan?

Windows 7 van een ander uiterlijk voorzien is doorgaans een kwestie van het werken met thema’s. Met één enkele druk op de knop heeft u dan te maken met een compleet andere vormgeving. Maar wat als u met de details aan het werk wilt gaan?Met behulp van – u weet wel – het dialoogvenster ‘Persoonlijke instellingen’ kunt u de visuele eigenschappen van Windows 7 aanpassen. U gaat dan aan het werk met onder meer de thema’s en de Bureaubladachtergrond. Maar wist u dat u ook achter de (lees: alle) schermen kunt komen?
  • Stap 1: Ga om te beginnen naar de ‘Persoonlijke instellingen’ van Windows 7 toe.
  • Stap 2: Klik op de keuze ‘Vensterkleur (zie afbeelding).
  • Stap 3: Het dialoogvenster ‘Kleur en vormgeving van vensters’ komt dan tevoorschijn. Klik hier u op de knop ‘Geavanceerde instellingen voor vormgeving’ (zie afbeelding).
  • Stap 4: Vervolgens opent zich een nieuw dialoogvenster ‘Kleur en vormgeving van vensters’ en nu kunt u ouderwets en gedetailleerd aan de gang met de diverse beeldscherm-mogelijkheden.
Kortom, u heeft u de complete controle over de vormgeving van Windows 7 weer in eigen hand! In de praktijk gaat u aan de slag met dit dialoogvenster als – bijvoorbeeld – Microsoft Office (deze software ‘leent’ de hier ingestelde kleuren) zich niet prettig presenteert.

100031_TAFBEELDING_1100031_TAFBEELDING_2


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord