Groepsgesprekken beginnen in Skype 2014-09-10T17:20:35

Op afstand bestuurbare chip zorgt voor 16 jaar anticonceptie

E-mail gehackt? Met deze 10 stappen los je het op

Groepsgesprekken beginnen in Skype

Hoe kun je videobellen met al je collega's tegelijk?

Groepsgesprekken beginnen in Skype

Een videogroepgesprek maken met Skype. Zo doe je dat! Sinds kort heeft Skype de videogroepgesprek functie gratis voor iedereen gemaakt. Momenteel kunnen maximum 10 personen tegelijkertijd met elkaar videobellen, hoewel Skype zelf adviseert dit aantal te beperken tot 5. Op dit moment werkt deze functie alleen op een desktop met Windows of Mac, of op de Xbox One. Voor deze laatste is dan wel een Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist. Skype werkt eraan om deze functie ook voor andere, vooral mobiele, apparaten beschikbaar te maken.

Heb je dus een Windows of Mac desktop (of Xbox One) met Skype dan kan je op de volgende eenvoudige manier met verschillende personen tegelijk een (video)gesprek voeren.

Klik één van de personen die je in het groepsgesprek wil hebben aan. Je komt nu terecht op de plek waar je normaal een gesprek zou voeren.Klik daarna op dit +-teken om andere personen toe te voegen.Klik hier op 'Add people', of in het Nederlands 'Personen toevoegen.Selecteer daarna uit je contactlijst de andere personen die je aan dit videogroepgesprek wilt toevoegen.Heb je iedereen toegevoegd, klik dan op 'Add' (of 'Toevoegen'. Je groep wordt nu gecreëerd.Klik daarna op videogesprek en Skype zal jouw contactpersonen proberen te bereiken. Je hoort de telefoon overgaan totdat één van de geselecteerde contactpersonen je oproep beantwoordt.

Mocht één of meer van de contactpersonen tijdelijk verhinderd zijn dan kan die altijd later tijdens het gesprek zich bij het videogroepgesprek voegen.Denk je vaker met deze groep (video) groepsgesprekken te maken, klik dan op 'Save group in contacts' (of 'Deze groep bewaren')Geef deze groep een herkenbare naam en klik op 'Add' (of 'Toevoegen') om deze groep aan je contactlijst toe te voegen zodat je in de toekomst alleen de groep hoeft te selecteren.Je hebt nu een groepsgesprek aangemaakt in Skype. Handig als je veel op afstand werkt en je veel met je collega's moet overleggen!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord