Nieuwe partitie maken met Schijfbeheer 2021-03-05T10:46:19

Lego Vidiyo: Voor de TikTok-generatie

Boete voor milieuvervuilers door slimme verkeerscamera's

Nieuwe partitie maken met Schijfbeheer

Het kan handig zijn om een harde schijf te verdelen in partities zodat je zo’n gedeelte kunt gebruiken voor je persoonlijke bestanden, zoals documenten, video’s en contactpersonen. In Windows 10 kun je dat doen via Schijfbeheer. Dan kun je aangeven hoe groot de nieuwe partitie moet worden en ken je er een schijfletter aan toe. Hoe dat precies werkt, zie je in deze how to.

Verdeel je harde schijf in meerdere partities, zodat je je persoonlijke bestanden veilig gescheiden kunt houden van de Windows-installatie.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord