Nieuwsbrief: versturen 2017-10-14T17:10:23

Review: Surface Arc Mouse

De engste apps voor Halloween

Nieuwsbrief: versturen

Bedrijven, verenigingen enzovoort maken veelvuldig gebruik van het versturen van een nieuwsbrief. Een eenvoudig programma om zo’n nieuwsbrief in elkaar te zetten, is Mad Mimi. In de eerste how to hebben we naar het opzetten van een nieuwsbrief gekeken. In deze tweede how to kijken we onder andere naar de mogelijkheden om de nieuwsbrief te versturen.

Wie aan een relatief kleine groep zo nu en dan een nieuwsbrief wil versturen, is bij Mad Mimi aan het goede adres. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord