PowerPoint: Excelgegevens gebruiken 2021-11-01T11:16:16

Firefox-browser nu ook te vinden in Microsoft Store

Mix en match met vernieuwde Symfonisk-tafellampspeaker

PowerPoint: Excelgegevens gebruiken

Als je een PowerPointpresentatie maakt, wil je soms Excelgegevens en/of -grafieken hierin laten zien. Dan kun je natuurlijk de gegevens in die dia plakken, maar dat is dan een statisch beeld. Als de cijfers in Excel bijgewerkt worden, zie je dat niet terug in je PowerPointpresentatie. Wil je die bijgewerkte cijfers ook in PowerPoint zien, dan moet je de gegevens invoegen als object. Hoe je dat doet, zie je in deze how to.

Je kunt in een PowerPoint-dia Excelgegevens invoegen als object, zodat ze constant bijgewerkt worden als er iets aan de Excelgegevens wijzigt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord