Presentaties maken in Google Drive (Slides) (3): Overige informatie 2015-06-16T16:04:14

Presentaties maken in Google Drive (Slides) (2): Animaties en Overgangen

Samsung Galaxy-telefoons kwetsbaar voor groot toetsenbord-lek

Presentaties maken in Google Drive (Slides) (3): Overige informatie

Presentaties maken in Google Drive (Slides) (3): Overige informatie

In deze laatste workshop over presentaties in Google Drive laten we je nog wat extra informatie waarmee je je presentaties nog wat kunt opleuken. Zo kijken we onder andere naar het web-klembord, en naar het maken van een persoonlijk woordenboek.

Dit is het laatste deel van onze serie workshops over presentaties in Google Drive. Als je de introductie daarvan gemist hebt, kun je hier terecht.

0 We hebben ook een workshop gemaakt waarin we iets dieper ingaan op het maken van animaties en overgangen in presentaties. Daarvoor kun je ook hier kijken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord