Slim werken met de [WINKEY] 2013-11-04T16:17:45

Video met turbo

Samsung Galaxy Tab 10.1N voor Duitse markt

Slim werken met de [WINKEY]

Slim werken met de [WINKEY]

De zogeheten [WINKEY] is de toets met het Windows-logo even links naast de spatiebalk van uw toetsenbord. Daarmee zijn leuke dingen te doen!

De zogeheten [WINKEY] is de toets met het Windows-logo even links naast de spatiebalk van uw toetsenbord. Daarmee zijn leuke dingen te doen!In combinatie met andere speciale toetsen, kan de [WINKEY] slimme dingen voor u doen. Op de [WINKEY] staat het Windows-logo en u vindt deze speciale toets aan de linkerkant van het toetsenbord. Enkele mogelijkheden:
    [WINKEY & CURSOR LINKS]. Plak het huidige venster vast aan de linkerkant van het Bureaublad.
  • [WINKEY & CURSOR RECHTS]. Plak het huidige venster vast aan de rechterkant van het Bureaublad.
  • [WINKEY & CURSOR OMHOOG]. Maak het huidige venster in diverse stappen groter. Eindigt maximaal.
  • [WINKEY & CURSOR OMLAAG]. Maak het huidige venster in diverse stappen kleiner. Eindigt op de Taakbalk.
  • [WINKEY & +]. Indien van toepassing, zoom in (= groter maken) met behulp van het Vergrootglas.
  • [WINKE& & -]. Indien van toepassing, zoom uit (= kleiner maken) met behulp van het Vergrootglas.
  • [WINKEY & HOME]. Verberg alle andere (!) geopende vensters en haal ze - de volgende keer dat u deze toetscombinatie gebruikt - weer terug.
  • [WINKEY & SPATIEBALK]. Gluur even naar het Bureaublad.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord