Tech Academy live cursus fotobewerking: schrijf je nu in! 2020-05-15T10:02:43

Firefox krijgt functie voor aanmaken tijdelijk e-mailadres

World Password Day: verzin iets beters dan een geboortedatum

Tech Academy live cursus fotobewerking: schrijf je nu in!

Tech Academy live cursus fotobewerking: schrijf je nu in!

Heb je ook altijd foto’s willen leren bewerken? Aanstaande vrijdag schuift fotograaf en expert Tom Reuvers in samenwerking met Tech Academy aan om tijdens een livestream het publiek op weg te helpen met fotobewerking en -organisatie aan de hand van toegankelijke tools. De livestream vindt plaats op 8 mei en start om 19:30.

Natuurlijk is het schieten van de foto het leukste onderdeel van fotografie: je gaat op pad naar mooie plekken, of je legt mooie herinneringen vast van mensen die je dierbaar zijn. Natuurlijk komt er veel bij kijken: composities, de juiste instellingen, het juiste moment enzovoort. Maar vergeet nabewerking niet. Met de juiste retouchering maak je van je foto iets wat je aan de muur wilt hangen of veel lof mee oogst op social media. Ook kun je met de juiste vaardigheden ervoor zorgen dat een mislukte foto alsnog deelbaar uit de verf komt.

Nadat je je foto’s klaar heb gemaakt met je fotobewerkingsprogramma, wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan de opslag. Waar sla je het op, hoe organiseer je je foto’s en we vergeten natuurlijk ook niet de back-up.

Om je die juiste vaardigheden aan te leren – of juist uit te breiden, biedt de Tech Academy op vrijdagavond een unieke livestream aan, waarbij een professioneel fotograaf – en fotobewerker – zijn kennis met je deelt. Als deelnemer van de cursus heb je de mogelijkheid om zelf live je vragen te stellen.

 

Natuurlijk denk je bij fotobewerking aan Photoshop, het meest geavanceerde fotobewerkingsprogramma. Photoshop is echter wel lastig om snel onder de knie te krijgen en bovendien is het programma bepaald niet zacht geprijsd. Tijdens onze livestream zal Tom Reuvers dan ook ingaan op toegankelijkere programma’s om foto’s mee te bewerken, terwijl in de basis Photoshop Elements wordt gebruikt. Ook zal Reuvers gratis tools komen aan bod laten komen, bijvoorbeeld voor het maken van je back-up of het overzichtelijk indelen van je foto’s.

Nadat je je hebt aangemeld voor de livestream zal een link worden gedeeld naar de gratis proefversie van Photoshop Elements.

 

De Tech Academy livestream vindt op vrijdag 8 mei plaats en begint om 19:30. Je kunt gratis deelnemen aan de cursus en live je vragen stellen, nadat je je hebt aangemeld. Aanmelden kan via het formulier op de site, of via onderstaand formulier. Via de mail ontvang je een directe link naar de livestream. Mocht je vooraf al vragen hebben voor Tom Reuvers, dan kun je deze ook vast stellen in het aanmeldformulier.

We hopen je vrijdag te kunnen verwelkomen bij de Tech Academy Live uitzending. Het team zal er alles aan doen om een bijzondere livestream neer te zetten die toegankelijk én leerzaam is voor iedereen.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord