Verwijder de 'fullscreen-melding' bij YouTube in Firefox 2015-12-21T10:31:03

Shiftwear-schoen heeft ingebouwd e-inkscherm

Bewaar je foto’s voor altijd

Verwijder de 'fullscreen-melding' bij YouTube in Firefox

Verwijder de 'fullscreen-melding' bij YouTube in Firefox

Als je vaak YouTube kijkt in je browser erger je net als wij misschien aan die vervelende waarschuwingen als je je beeld in fullscreen zet. "YouTube draait nu in volledig scherm", staat er dan te lezen. Je kunt die melding weghalen in Firefox, op deze manier.

Let op: De waarschuwing zit niet voor niets in de browser. Het is namelijk bedoeld om je te behoeden voor phishing-aanvallen. Een aanvaller zou namelijk in theorie een video kunnen maken die een browser imiteert, en je daarop laten klikken door 'em fullscreen af te spelen. YouTubes waarschuwing is bedoeld om je daarvoor te behoeden. Doe dit dus op eigen risico!

Ga naar Firefox, en surf in de adresbalk naar about:config.

Je krijgt hier een waarschuwing dat je hier je browser kunt aanpassen en dat dat misschien mis kan gaan. Als je zeker weet dat je door wilt gaan, klik dan op 'Ik zal voorzichting zijn, dat beloof ik!'Je komt nu in een lijst met alle instellingen van Firefox. Zoek in de bovenste zoekbalk naar de volgende zoekterm:

full-screen-api.warning.timeout

Dubbelklik daarop.

Verander in de pop-up de waarde van 3000 naar 0.En klaar! Als je nu naar YouTube gaat krijg je die vervelende melding niet meer elke keer!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord