Voorzie Google zoekresultaten van miniatuurweergaven 2013-11-04T17:03:50

Nieuwe worm op zoek naar usb-sticks

Word als rekenmachine

Voorzie Google zoekresultaten van miniatuurweergaven

Voorzie Google zoekresultaten van miniatuurweergaven

Maak gebruik van een gratis tooltje voor Google dat miniatuurweergaven van websites in de zoekresultatenlijst laat zien. Google vindt en de ontwikkelaars van dit bedrijf vinden uit.Dagelijks, zo lijkt het.

Maak gebruik van een gratis tooltje voor Google dat miniatuurweergaven van websites in de zoekresultatenlijst laat zien. Google vindt en de ontwikkelaars van dit bedrijf vinden uit.Dagelijks, zo lijkt het. Toch is er een piepklein hulpprogrammaatje dat nog iets aan het Google-geweld kan toevoegen: Lost Goggles.Lost Goggles, speciaal voor Internet Explorer, past de zoekresultatenlijst aan zodat u bij elke gevonden link een miniatuurtje van de bijbehorende website te zien krijgt. Een klein, nieuw pictogram daarnaast verwijst naar een zoekresultaat. Ziet u het al aankomen? Aan de slag dan maar! Lost Goggles is beslist de moeite van het installeren waard.

Stap 1

[afbeelding0]U kunt Lost Goggles downloaden vanaf Lostgoggles.com Klik daar op de link 'Click here to download', waarna een nieuwe pagina opent. In wederom een nieuwe  pagina klikt u op de link Click here, waarna u het installatiebestand in een map op uw harde schijf  bewaart. Start de Verkenner, blader naar deze map en dubbelklik op het net binnengehaalde bestand. Doorloop de 'installatiewizard'(kwestie van op Next en Finish klikken). Sluit alle openstaande vensters - met name die van Internet Explorer - en start Internet Explorer opnieuw.

Stap 2

[afbeelding0]Ga naar Google en tik daar een zoekterm in de zoekbalk, waarna u op Enter drukt. De zoekresultaten verschijnen als gebruikelijk, met één extraatje: bij elke link staat nu een miniatuurweergave van de pagina die bij een treffer hoort. Door op dit plaatje of de link (1) te klikken opent u de pagina als gebruikelijk in hetzelfde venster. Door echter op het kleine pictogram (2) te klikken opent de pagina in een nieuw venster, zodat u snel terug kunt keren naar het venster met zoekresultaten en op die manier snel meerdere pagina's naast elkaar kunt openen. In een enkel geval wordt een voorbeeldweergave in de zoekresultaten niet getoond; opnieuw zoeken op dezelfde term kan dan soms uitsluitsel bieden.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord