Windows 10: De review 2015-07-31T13:07:40

Review Windows 10: Het uiterlijk

Verplicht reclames kijken bij Patience in Windows 10

Windows 10: De review

Inleiding

Windows 10: De review

Windows 10 is eindelijk uit. Sinds de eerste presentatie in oktober vorig jaar heeft Microsoft het nieuwe besturingssysteem uitgebreid laten testen door fans, en uit elkaar laten halen door journalisten. Nu is het voor iedereen te downloaden, maar is het de moeite wel waard? In deze uitgebreide review bekijken we hoe goed Windows 10 nou echt is.

Deze review bestaat uit verschillende hoofdstukken, waarin we alle aspecten van Windows 10 afzonderlijk behandelen. We kijken naar de Edge-browser, naar slimme assistent Cortana, naar de nieuwe Store, maar ook naar hoe het OS er in het algemeen uit ziet en hoe het in het dagelijks gebruik werkt.

Bovenaan de artikelen kun je meteen door naar een ander 'hoofdstuk'.

1. Inleiding

2. Het uiterlijk

3. Dagelijks gebruik

4. Het vernieuwde startmenu

5. Virtuele bureaubladen

6. Standaard-apps

7. Edge

8. Cortana

9. Store

10. Conclusie

In het kort:

Over het algemeen zijn we erg blij met Windows 10. Het nieuwe startmenu, de nieuwe look, en een hele reeks andere functies maken ons erg enthousiast.

Toch moet er nog veel gebeuren aan Windows 10, want de Edge-browser is bij lange na nog niet af en veel dingen aan het besturingssysteem zijn nog niet afgewerkt. Wel draaien de meeste programma's soepel, en heb je weinig problemen met het overstappen en in het dagelijks gebruik.

Maar dat lees je natuurlijk allemaal in onze uitgebreide review!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord