Windows 11: Widgets 2021-11-15T17:23:33

Hack de beste Black Friday-deals bij TransIP

Derde generatie Teufel Boomster-speaker is herfstbestendig

Windows 11: Widgets

Binnen Windows 11 zijn de Widgets teruggekeerd, voorheen stonden ze ook wel bekend als gadgets. Nu wordt er voortgebouwd op de functie Nieuws en interesses uit Windows 10. Je kunt ze met een knop op de taakbalk bereiken en naar eigen wens indelen. Een overzicht in deze how to.

Was je fan van de Gadgets uit Windows 7? Dan kun je je hart ophalen aan de Widgets in Windows 11, want die zijn – in net een andere vorm – weer terug.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord