Word: even aantal pagina’s afdrukken 2020-03-01T11:27:49

Mailbox opschonen

Betere samenwerking burgers en politie door nieuw meldingssysteem BART!

Word: even aantal pagina’s afdrukken

Als je een document tweezijdig wilt afdrukken, is het wel zo praktisch als het document een even aantal pagina’s heeft. Word heeft een optie waarmee je dat in een klik voor elkaar kunt krijgen. Welke functie dat is, zie je in deze how to.

Maak in Word gebruik van de functie om met één druk op de knop je oneven pagina-aantal in een even pagina-aantal te veranderen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord