Wordcloud maken met WordArt 2017-06-03T11:47:45

Weerwebsites

Muismat Logitech laadt draadloze muis op

Wordcloud maken met WordArt

Een wordcloud of woordwolk is een visuele weergave van een lijst met woorden die vooral te maken hebben met één bepaald onderwerp. Je selecteert bepaalde woorden en deze worden vervolgens omgezet in een bijzondere illustratie die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een zelfgemaakte uitnodiging. Er zijn diverse websites waarmee je een wordcloud kunt maken. In deze how to kijken we naar WordArt.

Ga naar WordArt om een wordcloud te maken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord