You’ve got (G)mail (2) 2017-11-15T15:07:39

Online tv kijken doe je zo

Uitrol Android 8.0 voor OnePlus 3 gestart

You’ve got (G)mail (2)

Als je een account bij Gmail hebt, kun je tegenwoordig ook gebruikmaken van de nieuwe Inbox. Dit is een overzichtelijke weergave van je e-mailberichten, waarbij je onder andere kunt aangeven of berichten zijn afgehandeld of dat je er op een later moment nog naar kijkt door het bericht te snoozen. In een eerste how to heb je gezien welke acties je kunt toepassen. In deze tweede how to kijken we naar de indeling en een aantal instellingen.

Wil je meer doen met je mail in Gmail, maak dan gebruik van de nieuwe Inbox!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord