Aantal Windows Phone apps schiet de lucht in 2013-11-04T16:16:41

Aantal oudere internetters fors toegenomen

Zestienjarige sleept tonnen binnen met app

Aantal Windows Phone apps schiet de lucht in

Aantal Windows Phone apps schiet de lucht in

De Windows Phone Marketplace heeft al veel sneller dan verwacht de grens van 50.000 apps bereikt. De laatste maand alleen al zijn er 10.000 apps bijgekomen.

Verwacht werd dat er in de tweede of derde week van 2012 pas 50.000 apps beschikbaar zouden zijn. Dat aantal is nu al behaald. De app-winkel van Microsoft heeft er 14 maanden over gedaan om deze grens te bereiken.

Dat is sneller dan Android, dat er 19 maanden over deed. Apple's App Store deed het in 12 maanden. Het huidige aantal apps dat toegevoegd wordt is nog het meest bijzondere nieuwsfeit. Het duurde ruim een jaar voordat de 40.000-grens werd behaald, maar een maand later kwamen daar nog eens 10.000 bij. Gemiddeld worden dagelijks 265 apps aan de Windows Phone Marketplace toegevoegd.

Via: Webwereld


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord