Android kijkt vanuit de ruimte neer op aarde 2013-11-04T16:41:59

Als robot aanschuiven aan het kerstdiner

John’s Phone als tegenhanger van de smartphone

Android kijkt vanuit de ruimte neer op aarde

Android kijkt vanuit de ruimte neer op aarde

De verkoopcijfers van Android-toestellen schieten omhoog maar dat het Google niet hoog genoeg kan, bewezen ze door een aantal Nexus S android-toestellen de ruimte in schieten.

De zeven Nexus S smartphones werden met weerballonnen de ruimte in geslingerd en maakten beelden van de aarde op ruim 30km hoogte. Elke Nexus S telefoon werd uitgerust met sensoren om te zien hoe ze zich zouden houden tijdens de reis. Op elke telefoon draaide een afzonderlijke app zoals Google Maps, Google Sky Map en Latitude. Zo bleek de Nexus S GPS te blijven werken tot 18km hoogte en bleven de telefoons werken onder een temperatuur van -50 graden. De telefoons kregen gezelschap van de groene Android mascotte.
 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord