Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban 2013-11-04T16:18:37

Effin Facebook

’t Loon-verzakking live te volgen via webcam

Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban

Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban

Rechter Lucy Koh in San Jose, Californië heeft het verzoek van Apple om producten van Samsung in de V.S. in ban te doen, afgewezen.

Onlangs werd het verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab ook al teruggedraaid in Australië en nu ziet Apple dus ook het verzoek van een verkoopverbod in de V.S. (tablets en smartphones) afgewezen worden. In ieder geval tot 30 juli 2012 wanneer de twee kemphanen elkaar weer in de rechtszaal tegenkomen over de vermeende patentschending van Samsung.

Samsung kan dus tijdens de lucratieve feestmaand hun producten blijven verkopen en Apple zal dit met lede ogen aan moeten zien. Hoewel het er in beide zaken niet zo goed uitzag voor Samsung en het al een verkoopverbod in Duitsland aan de broek heeft, lijken de rechtszakenmomenteel in het voordeel te vallen van de Koreaanse fabrikant.

[Via: The Wallstreet Journal]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord