D5600 van Nikon is opvolger met SnapBridge 2016-12-13T09:13:06

'Strengere privacyregels voor WhatsApp in 2018'

Videobellen nu mogelijk in Slack

D5600 van Nikon is opvolger met SnapBridge

D5600 van Nikon is opvolger met SnapBridge

Nikon heeft veel camera's in zijn portfolio en geeft de afgelopen tijd diverse modellen een opfrisbeurt dankzij ondersteuning voor SnapBridge. Nu is de D5500 aan de beurt.

SnapBridge zorgt ervoor dat de camera in verbinding staat met uw smartphone, waar het materiaal direct naartoe gestuurd kan worden. Dat gebeurt via Bluetooth, je hebt dus geen internetverbinding nodig.

Timelapse

Deze D5600 volgt hierbij de D5500 van vorig jaar op. Tevens nieuw bij dit model is de mogelijkheid om timelapses te maken. Qua specificaties zijn de camera’s verder aan elkaar gewaagd.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord