Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018 2018-12-19T09:28:01

SamSam-ransomware waart ook in Nederland rond

Google: Beschermen jonge kijkers prioriteit YouTube

Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018

139 winnaars, 52 categorieën

Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018

De Tech Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award.

In totaal zijn er 139 winnaars, verdeeld over 52 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn uiteenlopend op het gebied van tech: smartphones, laptops, televisies, koptelefoons, netwerkapparatuur, games en ga zo maar door.

Tech Awards

De Tech Awards zijn in het leven geroepen om consumenten te helpen bij de aankoop van allerhande tech-producten. Consumenten moeten doorgaans kiezen uit tientallen verschillende producten binnen een productcategorie. De onafhankelijke testoordelen van de gespecialiseerde experts scheiden het kaf van het koren. Een Tech Award betekent aan de top staan in een van de geteste productcategorieën van het afgelopen jaar. Het gaat dus om de beste producten: dankzij het kwaliteitscertificaat van de Tech Awards begaat niemand in de belangrijke decembermaand een miskoop


Het volledige overzicht van de 139 winnaars, verdeeld over 52 categorieën, is beschikbaar op www.reshift.nl/techawards.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord