Emoji vanaf 2018 om te keren 2017-12-06T11:24:48

Laptop wordt smartphone: Always Connected PC onthuld

Review: Bose SoundLink Micro

Emoji vanaf 2018 om te keren

Emoji vanaf 2018 om te keren

Volgend jaar komen er weer een hoop nieuwe emoji bij, maar dat is niet het enige. Mogelijk kun je straks ook bepalen welke richting ze opkijken.

Dat meldt Emojipedia. Het Unicode Consortium stelt een nieuwe selectie emoji voor, die waarschijnlijk in de tweede helft van 2018 het levenslicht zien. Nieuw zijn onder meer een piratenvlag, een rol toiletpapier en een kangoeroe.

Ook maken roodharige emoji eindelijk hun opwachting.

Links naar rechts

Nieuw is de optie om bepaalde emoji om te keren. Een hardloopster kan dan naar rechts in plaats van links rennen, of het waterpistool kan een andere kant opwijzen. Tech-bedrijven kunnen deze optie de komende tijd testen.

De droevige drol-emoji die eerder werd voorgesteld, heeft de selectie voor 2018 uiteindelijk niet gehaald. Hetzelfde geldt onder andere voor een gezichtje met vraagtekens als ogen. Aan de huidige lijst kunnen ook nog aanpassingen gedaan worden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord