Facebook app for Android update nu te downloaden 2013-11-04T16:18:19

Nieuwe iMac met tv-functionaliteit?

Wie doet zich online als u voor?

Facebook app for Android update nu te downloaden

Facebook app for Android update nu te downloaden

Facebook app for Android heeft net als de Facebook-app voor iOS die recentelijk is uitgekomen, een veel snellere interface gekregen.

Facebook app update

Facebook zelf claimt dat het sneller en eenvoudiger is om foto’s te bekijken, berichten te ontvangen en te navigeren. De interface is ook in een Android 4.0 Ice Cream Sandwich-jasje gestoken met een uitklapmenuutje in de rechter bovenzijde. Het bekijken van foto’s zou 2x sneller gaan dan voorheen. Momenteel is het bekijken van foto’s lang niet zo soepel als op iOS en Windows Phone 7.

Via een nieuw menu aan de linkerzijde heb je sneller toegang tot de verschillende onderdelen. De app update is beschikbaarin de Android Market beschikbaar. De eerste reacties van gebruikers lijken in ieder geval positief.

[Via: Facebook blog]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord