Gebruik Opera Mini stijgt 11% binnen één maand 2013-11-04T17:07:24

Buma/Stemra en Nokia sluiten overeenkomst

Google gaat netbooks weggeven - denkt Linux-expert

Gebruik Opera Mini stijgt 11% binnen één maand

Gebruik Opera Mini stijgt 11% binnen één maand

Het gaat goed met Opera Mini.Wereldwijd gebruikten in oktober 39,6 miljoen mensen deze Opera-browser voor mobiele telefoons. Eind september stond de teller nog op ruim 35 miljoen. Daarmee is het gebruik nu 11% meer dan in oktober 2009, en zelfs 155% meer dan in oktober 2008.

Het gaat goed met Opera Mini.Wereldwijd gebruikten in oktober 39,6 miljoen mensen deze Opera-browser voor mobiele telefoons. Eind september stond de teller nog op ruim 35 miljoen.

Daarmee is het gebruik nu 11% meer dan in oktober 2009, en zelfs 155% meer dan in oktober 2008. De landen waar de browser het meest gebruikt wordt, zijn Rusland, Indonesië, India, China, Oekraïne, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Polen en Vietnam.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord