Gigantische toename Android telefoons 2013-11-04T16:41:24

16-jarige jongen opgepakt voor aanval op Mastercard

Angry Birds komt ook naar de pc

Gigantische toename Android telefoons

Gigantische toename Android telefoons

Volgens Andy Rubin van Google worden er 300.000 Androidtelefoons per dag geactiveerd. Dit is een gigantische toename vergeleken met een aantal maanden geleden.

Volgens Andy Rubin van Google worden er 300.000 Androidtelefoons per dag geactiveerd. Dit is een gigantische toename vergeleken met een aantal maanden geleden. In augustus waren dat er nog 200.000 per dag.

In april 2010 stond het aantal registraties van Android nog op 60.000 per dag. We kunnen dus rustig zeggen dat hier sprake is van een spectaculaire groei. Als reactie op het melden van de mijlpaal van 200.000 in augustus maakte Steve Jobs van Apple bekend dat Apple dagelijk zo'n 230.000 nieuwe iOS-apparaten activeert. Dit getal is wel inclusief de tablets terwijl het Androidgetal alleen telefoons betreft. Hoe de teller bij Apple nu staat is niet bekend.

Het grote succes van Android heeft ook een keerzijde. Deze week werd bekend dat Androidtoestellen de grootste gebruikers van het mobiele 3G netwerk zijn. De telecomproviders beginnen zich zorgen te maken over de groei van het datagebruik en het mogelijke vollopen van de beschikbare capaciteit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord