Google sync ondersteunt nu push-mail 2013-11-04T17:11:04

Apple onderzoekt iPhone accuproblemen

Ontwikkelt Microsoft een Apple tablet concurrent?

Google sync ondersteunt nu push-mail

Google sync ondersteunt nu push-mail

Google heeft zijn synchronisatie tool voor mobiele telefoons uitgebreid met push-mail. Nu is er ook push-mail mogelijk op de iPhone of Windows Mobile telefoons. Google Sync is in eerste instantie uitgebracht als bèta om Google's agenda en contactpersonen met de iPhone, Windows Mobile en Symbian te synchroniseren. Nu word dus push-mail hier aan toegevoegd.

Google heeft zijn synchronisatie tool voor mobiele telefoons uitgebreid met push-mail. Nu is er ook push-mail mogelijk op de iPhone of Windows Mobile telefoons.

Google Sync is in eerste instantie uitgebracht als bèta om Google's agenda en contactpersonen met de iPhone, Windows Mobile en Symbian te synchroniseren. Nu word dus push-mail hier aan toegevoegd. De push-mail functie ondersteund in elk geval Gmail, maar beperkt zich daar niet toe. Welke andere email vormen ook worden ondersteund is nog niet helemaal duidelijk.

Google Apps-gebruikers beschikken nu over push-mail, contacten en hun agenda op populaire zakelijke toestellen als de Blackberry, iPhone en devices gebaseerd op het Windows Mobile en Google Android platform. Google biedt daarnaast webapplicaties voor de volledige GMail-ervaring en maakt mobiel zoeken in de volledige inbox mogelijk. Google Sync is gratis voor alle Google Apps-klanten.

Bron: Google


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord