Google TV vertraagd door tegenvallende recensies 2013-11-04T16:41:47

UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan

Jongeren kiezen vooral Blackberry en Samsung

Google TV vertraagd door tegenvallende recensies

Google TV vertraagd door tegenvallende recensies

Als gevolg van tegenvallende reviews van de onlangs in de VS verschenen Google TV-service en -apparaten heeft Google het uitkomen van nieuwe apparaten opgehouden.

Als gevolg van tegenvallende reviews van de onlangs in de VS verschenen Google TV-service en -apparaten heeft Google het uitkomen van nieuwe apparaten opgehouden. Er is meer werk aan de software nodig om de dienst naar behoren te laten werken.

Op dit moment zijn het alleen Sony en Logitech die de benodigde kastjes voor Google TV leveren. Voor de komende CES begin januari werd er Google TV-hardware verwacht van andere fabrikanten zoals Toshiba, LG, Sharp, Samsung en Vizio. Als gevolg van een verzoek van Google om deze producten uit te stellen zullen alleen Samsung en Vizio hun Google TV-producten op de CES tonen omdat het verzoek hen te laat bereikte. Volgens de New York Times zullen de overige producten pas verschijnen als de software is aangepast. Een ander probleem voor Google TV is dat de dienst wordt geblokkeerd door sommige tv-kanalen en kabelnetwerken in de VS, omdat ze de controle kwijtraken of vanwege de hoge netwerkbelasting.

De tot nu toe verschenen commentaren op de Google TV-dienst in de VS, zijn uiteenlopend van aard, zowel positief als negatief. Ondanks deze tegenvaller is Sony, het bedrijf dat de Google TV-dienst samen met Google en Intel ontwikkelde, optimistisch over de kansen van het product. Zeker als de software straks via de Android Market kan worden gedownload om op de daartoe geschikte tv's te installeren.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord