Gratis webshoppen bij iBood 2013-10-10T14:32:31

Ruimtetechnici besturen pda met gebaren en stem

Nederland geeft massaal zijn mening online

Gratis webshoppen bij iBood

Gratis webshoppen bij iBood

Webwinkel iBood komt met een actie waarbij bezoekers een week lang dagelijks drie keer een half uur gratis kunnen winkelen. De 'gratis momenten' worden een half uur van tevoren aangekondigd en zijn telkens op een ander onverwacht tijdstip. Ibood biedt elke dag één product aan.

Webwinkel iBood komt met een actie waarbij bezoekers een week lang dagelijks drie keer een half uur gratis kunnen winkelen. De 'gratis momenten' worden een half uur van tevoren aangekondigd en zijn telkens op een ander onverwacht tijdstip. Ibood biedt elke dag één product aan. Het bedrijf verkoopt volgens eigen zeggen dagelijks gemiddeld 2000 producten.

Wie kans wil maken op een gratis product moet zich inschrijven en daarbij zijn eigen e-mailadres en dat van drie bekenden opgeven. De actieweek begint komende maandag. Met de actie wil iBood, een afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily, een flink aantal nieuwe klanten werven.

Een half uur voor aanvang van het gratis ‘winkel halfuurtje’ verschijnt een klok op de site van iBood die aftikt tot het actiemoment. Wie kans wil maken op een gratis product moet een vraag beantwoorden, die volgens iBood door iedereen met behulp van Google eenvoudig is te beantwoorden. Alleen de eerste 500 mensen die de vraag goed beantwoorden krijgen een gratis product. Er zit geen beperking op het aantal keer dat aan de momenten mee kan worden gedaan.

Het assortiment van iBood loopt uiteen van elektronica, gadgets en huishoudelijke apparatuur. In de gratis week worden hetzelfde assortiment aan producten aangeboden als normaalgesproken.

Bron: Emerce


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord