Grote onzekerheid bij Samsung-personeel voor naderende bezuinigingen 2014-11-28T10:23:01

BitTorrent gaat exclusieve tv-series aanbieden

Eminent EM7410 streamt muziek via wifi

Grote onzekerheid bij Samsung-personeel voor naderende bezuinigingen

Grote onzekerheid bij Samsung-personeel voor naderende bezuinigingen

Medewerkers van Samsung zijn nog nooit zo nerveus geweest voor een dreigende bezuiniging. De geruchten gaan dat de slechte verkoopresultaten van dit jaar zullen leiden tot een enorme ontslaggolf, zelfs in de top van het bedrijf.

Dit maakt Reuters bekend op zijn website. Het persbureau sprak daarvoor met anonieme medewerkers van het Koreaanse bedrijf zelf.  

Hoewel het in de Koreaanse zakenwereld normaal is dat er in begin december bezuinigingen worden aangekondigd, zorgt het iedere keer weer voor spanningen en onzekerheid. Helemaal dit jaar stijgt de onzekerheid van de medewerkers tot grote hoogte. Eén van de werknemers gaf zelfs aan dat het managementteam rondvraagt naar informatie over de komende bezuinigingen.

Zondag kondigde de Wall Street Journal al aan dat er veranderingen op komst zijn in de top van het bedrijf.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord