Grotere Nintendo DSi inderdaad aangekondigd 2013-11-04T17:08:57

Google Music Search met Lala en iLike

Eerste Android van Sony Ericsson

Grotere Nintendo DSi inderdaad aangekondigd

Grotere Nintendo DSi inderdaad aangekondigd

Dinsdag meldden we u dat het sterke gerucht ging dat Nintendo een nieuwe, grotere DSi uit zou gaan brengen. Inmiddels heeft Nintendo Japan dat gerucht inderdaad bevestigd. De Nintendo DSi LL krijgt twee schermen die allebei 4,2 inch meten. De resolutie is echter onveranderd gebleven. Het beeld wordt dus wel groter, maar niet beter.

Dinsdag meldden we u dat het sterke gerucht ging dat Nintendo een nieuwe, grotere DSi uit zou gaan brengen. Inmiddels heeft Nintendo Japan dat gerucht inderdaad bevestigd.

De Nintendo DSi LL krijgt twee schermen die allebei 4,2 inch meten. De resolutie is echter onveranderd gebleven. Het beeld wordt dus wel groter, maar niet beter. Dat zou kunnen betekenen dat Nintendo met de DSi LL dan ook vooral gaat mikken op wat oudere mensen.

Minpunt is wel dat de grotere schermen ervoor zorgen dat de DSi LL 100 gram meer gaat wegen dan de huidige DSi. Pluspunt is dat de batterijduur opgekrikt is. Voorlopig komt de DSi LL alleen in Japan op de markt, voor 20.000 Yen, zo'n 149 euro.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord