Guitar Hero inspiratie voor kerstverlichting 2013-11-04T17:06:23

Geruchten Google Phone zwellen aan

Russische investeerder wil ICQ overnemen

Guitar Hero inspiratie voor kerstverlichting

Guitar Hero inspiratie voor kerstverlichting

Het is de mooiste kerstverlichting die we tot nu toe gezien hebben: de Amerikaan Ric Turner is erin geslaagd om Guitar Hero na te bouwen met duizenden lampjes. En het mooiste is: het is echt speelbaar... Turner heeft zijn creatie, waarin maar liefst 21268 lichtjes verwerkt zitten, Christmas Light Hero genoemd. In het filmpje hieronder ziet u hoe een en ander werkt.

Het is de mooiste kerstverlichting die we tot nu toe gezien hebben: de Amerikaan Ric Turner is erin geslaagd om Guitar Hero na te bouwen met duizenden lampjes. En het mooiste is: het is echt speelbaar...

Turner heeft zijn creatie, waarin maar liefst 21268 lichtjes verwerkt zitten, Christmas Light Hero genoemd. In het filmpje hieronder ziet u hoe een en ander werkt.Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord