iPads smokkelen via kabelbaan 2013-11-04T16:27:38

WWW 20 jaar

Android-horloge voor €14.999,-

iPads smokkelen via kabelbaan

iPads smokkelen via kabelbaan

Chinese smokkelaars hebben een 300 meter lange kabelbaan tussen Hong Kong en het vasteland van China gelegd voor het importeren van iPads en iPhones zonder de hoge invoerbelastingen te hoeven betalen.

Dat Chinezen geen genoeg van Apple kunnen krijgen, blijkt wel uit diverse berichten die we hebben geschreven van Chinezen die een nier willen verkopen voor een iPad, een eigen iPad met XP bouwen of zelfs complete Apple stores nabouwen.

De smokkelaars gebruikten een kruisboog om de lijn van 300 meter van Shenzhen naar een klein huisje in Hong Kong te schieten.  De zakken met iPads en iPhones die over de rivier vlogen, bleven echter niet onopgemerkt. De politie wist de goederen te onderscheppen en maakte zo 46000 dollar aan Apple apparatuur buit. Hoeveel de smokkelaars voor die tijd al over de rivier hebben weten te loodsen is onbekend.

Hoewel de video in het Chinees is, spreken de beelden voor zich:

[Via: TechCrunch]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord