Man aangereden door het naspelen van het spel Frogger 2013-11-04T16:42:10

Nog geen vuurwerk? Download het gratis!

Hyves cijfers en feiten 2010

Man aangereden door het naspelen van het spel Frogger

Man aangereden door het naspelen van het spel Frogger

Hoewel ouders zich meestal zorgen maken over het feit dat hun kroost beïnvloed kunnen worden door gewelddadige spellen, is een onschuldig spel als Frogger misschien nog veel gevaarlijker.

Hoewel ouders zich meestal zorgen maken over het feit dat hun kroost beïnvloed kunnen worden door gewelddadige spellen, is een onschuldig spel als Frogger misschien nog veel gevaarlijker. Een man uit New York speelde het spel namelijk na op straat en werd geschept door een auto.

In het klassieke spel Frogger uit 1981 speelt men een kikker die door het drukke verkeer naar zijn sloot moet zien te geraken. Een populair en onschuldig spel totdat je dat in het echt gaat naspelen zo ondervond de 23-jarige man. Hij trotseerde het verkeer maar wist de afstand tot een SUV niet goed in te schatten en werd door de wagen geraakt. Hij overleefde het ongeval maar hield er wel ernstig hoofdletsel aan over.
Getuigen verklaarde dat de man hardop 'Go' riep alvorens hij de weg over ging steken. Politie verklaarde later dat de man Frogger aan het naspelen was.

[Via Gather]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord