Microsoft Patch Tuesday: 4 kritieke bugs 2013-11-04T15:42:33

Alibi

Google Shoe: Pratende schoen van Google

Microsoft Patch Tuesday: 4 kritieke bugs

Microsoft Patch Tuesday: 4 kritieke bugs

De Patch-ronde van Microsoft vandaag zal weer een aantal patches brengen voor bugs en kwetsbaarheden. Vier worden als ‘kritiek’ bestempeld.

De kritieke bugs betreffen Windows, Internet Explorer, Silverlight, Office en Server software. De ergste van de vier treft alle versies van Windows XP (SP3), Vista, Windows 7 en 8 en RT en daarnaast ook alle versies van IE6 en hoger. De Silverlight bug treft ook OS X-gebruikers. De derde bug betreft de Office applicatie Visio en een fout in het Office Filter pack. De vierde kritieke bug betreft een bug m.b.t. de privileges in SharePoint (een CMS van Microsoft) waarbij een hacker systeembeheerrechten kan krijgen op het systeem van het slachtoffer.

Niet kritiek maar ‘belangrijk’ zijn een aantal fouten in Office die ook gelden voor de Office 2008 en 2011-versies voor Mac-gebruikers. De patches komen vandaag beschikaar.

Screen Shot 2013-03-08 at 07.51.44[Via: Zdnet]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord