Nederland geeft massaal zijn mening online 2013-10-10T14:32:31

Gratis webshoppen bij iBood

Opnieuw 19 illegale p2p-sites offline

Nederland geeft massaal zijn mening online

Nederland geeft massaal zijn mening online

Een week geleden kon u hier lezen over 21minuten.nl, het grootste on-line opinieonderzoek van Nederland ooit. Vanochtend vroeg viel een juichend persbericht in onze digi-bus: binnen één week na de start van het onderzoek hebben al meer dan 50.000 Nederlanders de vragenlijst van 21minuten.nl ingevuld. Het initiatief stevent af op een record aantal deelnemers.

Een week geleden kon u hier lezen over 21minuten.nl, het grootste on-line opinieonderzoek van Nederland ooit. Vanochtend vroeg viel een juichend persbericht in onze digi-bus: binnen één week na de start van het onderzoek hebben al meer dan 50.000 Nederlanders de vragenlijst van 21minuten.nl ingevuld. Het initiatief stevent af op een record aantal deelnemers. Vorig jaar stond de teller na één week op 15.000 en deden in twee maanden tijd 150.000 mensen mee aan de vragenlijst.

De initiatiefnemers hebben wel een verklaring voor de grote belangstelling voor 21minuten: “Nederlanders vinden het belangrijk om hun mening te geven, juist nu de verkiezingen er aan komen. Ook de vele publiciteit rond de uitkomsten van vorig jaar heeft geholpen om mensen enthousiast te maken de vragenlijst in te vullen,” zegt een woordvoerder.

Net als in 2005 krijgen alle Nederlanders weer de kans om hun mening te geven over de toekomst van de Nederlandse economie en maatschappij. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de AOW, het versoepelen van het ontslagrecht, de hypotheekrenteaftrek, en selectie aan de poort bij universiteiten. De resultaten van het onderzoek worden begin november, voor de start van de verkiezingsdebatten, bekendgemaakt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord