Nederlandse CoverBee Diamond laptophoes kost $11 miljoen 2013-11-04T16:10:27

Accu smartphone eerder leeg door advertenties in apps

Verfraai al uw mp3’s

Nederlandse CoverBee Diamond laptophoes kost $11 miljoen

Nederlandse CoverBee Diamond laptophoes kost $11 miljoen

Nederland heeft er een record erbij, het Nederlandse CoverBee heeft ’s werelds duurste laptophoes geproduceerd. Althans, voorzover wij weten.

Het Nederlandse CoverBee heeft een laptophoes gemaakt onder de naam CoverBee Diamond die bestaat uit 8000 diamandjes. De diamantjes hebben een VS score in helderheid en een F in kleur en de hoes wordt geleverd met een certificaat van echtheid. 

Niet te bont gemaakt

Naast de diamantjes bevat het hoesje ook nog bont van een Siberische marter. Cover Bee geeft echter aan geen dieren te doden voor bont. Het gaat dus om nepbont of dieren die een 'natuurlijke dood' zijn gestorven. Hoewel voor het bont dus geen dier gedood is, kan een ander element van de laptophoes nog wel de maag doen omdraaien en dat is het prijskaartje van 11 miljoen dollar.

Gratis verzendkosten

Verzendkosten zijn gelukkig voor rekening van CoverBee, dus dat scheelt weer. Voor de verzending wordt ook een bedrijf ingehuurd die normaal goud vervoert voor banken. De hoes zal ongetwijfeld meer kosten dan het apparaat wat je erin stopt. Zelfs als dit bijvoorbeeld de 6 miljoen kostende iPad is. 

CoverBee Holland

Geen cent teveel hoor

Wie toch meer een Hollandse instelling heeft en niet teveel wil opvallen en liever de hand op de knip houdt, heeft CoverBee ook nog andere hoesjes te koop zoals onderstaand 'Holland' hoesje voor €32,49 lekker gewoon.

Inspiratie uit I Am Rich iPhone app

CoverBee heeft bij het ontwikkelen van de de laptophoes als inspiratie de I Am Rich iPhone app gebruikt uit 2008. Deze app doet helemaal niets anders dan het tonen van een glinsterend juweeltje op het scherm en vroeg daar $999,- voor (momenteel uit te app store verbannen).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord