Olieramp verslaat popdiva's 2013-11-04T16:41:05

Nieuw nummer Michael Jackson op Apple’s Ping

AVG wederom in de fout met virus-update

Olieramp verslaat popdiva's

Olieramp verslaat popdiva's

Nu het einde van het jaar weer nadert, duiken ook de onvermijdelijke lijstjes op.

Nu het einde van het jaar weer nadert, duiken ook de onvermijdelijke lijstjes op. De eer van het eerste terugbliklijstje van het jaar gaat naar Yahoo!, dat een overzicht heeft gepubliceerd van de termen waarop afgelopen jaar in de Verenigde Staten het meest gezocht is.

Uiteraard ontbreken de obligate popsterren niet, maar verrassend is wel dat de eerste plaats niet door de Gaga's, Justins en Britneys van deze wereld wordt ingenomen. Sterker nog: zelfs het WK Voetbal, toch wel hét sportevenement van het afgelopen jaar, staat niet op één. De eerste plaats wordt namelijk ingenomen door de olieramp in Mexico, die in april begon na een explosie op een olieplatform.

De complete Top 10 ziet er als volgt uit:
1. BP Oil Spill
2. World Cup
3. Miley Cyrus
4. Kim Kardashian
5. Lady Gaga
6. iPhone
7. Megan Fox
8. Justin Bieber
9. American Idol
10. Britney Spears


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord