Onderga een verkeersongeluk in virtual reality 2016-12-03T18:22:19

Onderzoek: 99 procent van nep-opladers Apple is onveilig

Review: Asus EeeBook R209HA

Onderga een verkeersongeluk in virtual reality

Onderga een verkeersongeluk in virtual reality

Virtual reality-toepassingen zijn er niet alleen voor de lol, ze kunnen ook een educatief karakter hebben. Zoals deze heftige video, waarin je een verkeersongeluk ondergaat.

In de 360-graden-video zit je in de auto met vrienden die duidelijk een slokje teveel op hebben. Naarmate de film vordert, wordt het rijgedrag telkens roekelozer. Een botsing volgt, met alle fatale gevolgen van dien.

De beelden kunnen schokkend zijn, maar dat is ook de bedoeling. Opvallend genoeg is het virtual reality-spotje bedacht door het bedrijf achter drankmerken als Johnnie Walker en Guinness. Het doel is om mensen te wijzen op de gevaren van drank in het verkeer.

Kijken

De video is te bekijken met een (eventueel simpele, kartonnen) virtual reality-bril, of gewoon op de pc. Rondkijken doe je dan simpelweg met de muis.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord