RIM: 28 miljoen pingers 2013-11-04T16:42:06

Webwinkels lang niet altijd veilig

Nu ook videobellen met Skype op de iPhone

RIM: 28 miljoen pingers

RIM: 28 miljoen pingers

Research in Motion, de producent van de Blackberry smartphones, maakt bekend dat er wereldwijd 28 miljoen Blackberry gebruikers pingen. Per maand komen daar anderhalf miljoen gebruikers bij.

Research in Motion, de producent van de Blackberry smartphones, maakt bekend dat er wereldwijd 28 miljoen Blackberry gebruikers pingen. Per maand komen daar anderhalf miljoen gebruikers bij. Het pingen is het gratis uitwisselen van berichten tussen Blackberrygebruikers.

Wat is Pingen? Een Blackberrytoestel heeft een unieke 8 tekens grote code genaamd pin, het beste te vergelijken met een telefoonnummer. Door het uitwisselen van deze pin-code kunnen Blackberrygebruikers met de Blackberry messenger gratis pingen met andere Blackberrygebruikers. De gratis dienst pinpin.nl maakt het mogelijk om deze pin op eenvoudige wijze uit te wisselen met andere Blackberry gebruikers.

Het pingen is vooral onder jongeren een populaire manier van communiceren geworden. Om het pingen gemakkelijker te maken fungeert de site pinpin.nl als Blackberry telefoonboek. Hier is het mogelijk om andere Blackberrygebruikers te zoeken. De site heeft ook de mogelijkheid om in hun pinpin-vermelding te verwijzen naar andere sociale media sites.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord