Rode iPod nano in de strijd tegen aids 2013-10-10T14:32:23

Kleurrijke grafieken maken in Excel

Live Mail begint in Nederland

Rode iPod nano in de strijd tegen aids

Rode iPod nano in de strijd tegen aids

Apple komt vandaag met een rode iPod nano. Gewoon weer een nieuw kleurtje in de iPod-kaleidoscoop? Nee: een deel van de opbrengst wordt besteed aan het goede doel.De officiële naam van de speler is de iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition. (RED) is door o.a. Bono van U2 in het leven geroepen om het bedrijfsleven te betrekken in de strijd tegen aids in Afrika.

Apple komt vandaag met een rode iPod nano. Gewoon weer een nieuw kleurtje in de iPod-kaleidoscoop? Nee: een deel van de opbrengst wordt besteed aan het goede doel.De officiële naam van de speler is de iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition. (RED) is door o.a. Bono van U2 in het leven geroepen om het bedrijfsleven te betrekken in de strijd tegen aids in Afrika. Bedrijven kunnen onder deze naam producten op de markt brengen, waarbij een deel van de opbrengst rechtstreeks naar het Wereldfonds gaat om projecten te steunen voor vrouwen en kinderen in Afrika die met hiv of aids zijn besmet. Van elke verkochte rode iPod nano (PRODUCT) RED wordt 10 dollar gedoneerd. Dat is bijna 5 procent: de 4-GB speler kost namelijk 199 euro.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord