Smartphones worden steeds goedkoper 2013-11-04T17:08:46

Zelf programmeren met Scratch

Verse download: Stream Torrent

Smartphones worden steeds goedkoper

Smartphones worden steeds goedkoper

Het is een open deur, maar toch: de prijzen van smartphones dalen wanneer de verkoopcijfers stijgen. Volgens een Amerkaans onderzoek werd in 2007 nog maar 18% van de smarthone onder de 200 dollar verkocht, terwijl dat percentage nu al is gegroeid tot 27%. Marktonderzoeker Abi Reasearch verwacht dat in 2014 al 45% van de smarphones voor minder dan 200 dollar over de toonbank zal gaan.

Het is een open deur, maar toch: de prijzen van smartphones dalen wanneer de verkoopcijfers stijgen. Volgens een Amerkaans onderzoek werd in 2007 nog maar 18% van de smarthone onder de 200 dollar verkocht, terwijl dat percentage nu al is gegroeid tot 27%.

Marktonderzoeker Abi Reasearch verwacht dat in 2014 al 45% van de smarphones voor minder dan 200 dollar over de toonbank zal gaan. Deze getallen geven aan hoe snel de smarphones door gebruikers worden geaccepteerd.

Consumenten willen steeds vaker een smartphone, omdat ze beter begrijpen welke toegevoegde waarde deze telefoons bieden. Voorheen was men gewend een telefoon vooral op basis van de fysieke kenmerken te kiezen en niet vanwege software die er in zit. De iPhone heeft daar verandering in gebracht.

Volgens de onderzoekers zullen de meeste telefoons de komende jaren worden verkocht in het prijssegment tussen de 100 en 200 dollar, met een toenemend aandeel van de smartphones.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord