Sony gaat concurrentie aan met Spotify 2013-11-04T16:41:52

Smartphones apps laks met privacy gebruiker

Geen Kinect sex-game voor Xbox 360

Sony gaat concurrentie aan met Spotify

Sony gaat concurrentie aan met Spotify

Sony gaat Spotify achterna met een vergelijkbare dienst waarmee onbeperkt muziek geluisterd kan worden.

Sony gaat Spotify achterna met een vergelijkbare dienst waarmee onbeperkt muziek geluisterd kan worden. Sony begint in Groot Brittannië met 6 miljoen liedjes.

De muziek zal als streaming-dienst beschikbaar komen voor allerlei apparaten die een internetverbinding hebben. Hieronder vallen Sony Bravia TV's maar ook pc's, andere Sony-apparaten en Android-telefoons. Sony heeft voor de muziek een samenwerkingverband met de grote muziekuitgeverijen als Universal Music, Sony Music, EMI Music en Warner Music, naast andere onafhankelijke en kleinere muzieklabels.

Dat Sony in Engeland en Ierland start met Qriocity Music Unlimited is heel strategisch, daar het  Spotify in Groot Brittannië nog niet gelukt is van start te gaan. Een abonnement op het onbeperkt muziek luisteren kost 10 euro per maand. In 2011 zal de dienst worden uitgebreid naar andere landen als Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië Nieuw Zeeland de VS. Nederland staat niet in dit rijtje en navraag bij ons contactpersoon bij Sony leverde niet meer informatie op dat het op termijn ook bij ons wel beschikbaar zal komen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord