Besteed jij teveel tijd aan Instagram? 2018-11-19T11:06:06

Black Friday Tips

Spotify nu ook uit voor Apple Watch

Besteed jij teveel tijd aan Instagram?

Besteed jij teveel tijd aan Instagram?

Veel apps zitten vol trucjes om je zo lang mogelijk aan het scherm geluisterd te houden. Zo ook Instagram - niet zo gek, want het is onderdeel van Facebook. Nu komt er toch een nieuwe functie aan die je helpt bij het afkicken van de foto-deeldienst.

Instagram is namelijk de uitrol gestart van een dashboard-menu, waar je precies ziet hoeveel uur je de app per dag gebruikt. Het weekoverzicht maakt ook inzichtelijk op welke dagen je het meest actief bent. 

Mocht je daar niet genoeg van schrikken, dan heb je opties om het gebruik van Instagram te beperken. Zo kun je een tijdslimiet instellen, je krijgt dan een melding zodra het tijd is om je telefoon weg te leggen. Ook vind je er de mogelijkheid meldingen te dempen.

Niet alleen Instagram

Een dergelijk dashboard is ook gepland voor de Facebook-app zelf, maar is momenteel nog niet uit. Android 9.0 heeft een soortgelijk menu voor je smartphone-gebruik in het algemeen. Deze meest recente Android-versie is echter voor veel telefoons nog niet uit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord