Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag 2013-11-04T17:07:59

Facebook komt naar Playstation 3

Microsoft Office 2010 bèta beschikbaar

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de acht Animal Keys van Emtec. In totaal kwamen er 1691 mails binnen. Uit al die inzendingen hebben we de volgende acht winnaars getrokken: A. Smits (Utrecht), Henk Nobbe, Jan Polman (Waalwijk), Eva Kranen (Leiderdorp), M. den Ouden, Elaine Mansveld (Hillegom), Erwin Waldkotter (Culemborg) en Ilona Voogd.

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de acht Animal Keys van Emtec. In totaal kwamen er 1691 mails binnen.

Uit al die inzendingen hebben we de volgende acht winnaars getrokken: A. Smits (Utrecht), Henk Nobbe, Jan Polman (Waalwijk), Eva Kranen (Leiderdorp), M. den Ouden, Elaine Mansveld (Hillegom), Erwin Waldkotter (Culemborg) en Ilona Voogd.

Zij krijgen alle acht een Animal USB key van Emtec thuisgestuurd - welke, dat blijft een verrassing. We mochten er namelijk zes van 2GB (2x beer, 2x muis, 2x panter) en twee van 4GB (2x pandabeer) weggeven. De Animals zijn er in vier uitvoeringen: panda, muis, beer en panter. Niet alleen zijn ze van zichzelf al zó opvallend dat u ze niet snel kwijt zult raken, het probleem van wegrakende kapjes is en passant ook nog eens slim opgelost. Een verbindingskettinkje tussen kop en romp zorgt er namelijk voor dat verlies van een van de onderdelen tot het verleden behoort. De animal keys lezen tot 24 MB/s en schrijven tot 7 MB/s. Opslagcapaciteit is naar keuze 2 GB(€ 11,99), 4 GB (€ 16,99 of 8 GB (€ 27,99).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord