YouTube laat gebruikers reacties verwijderen 2013-11-04T17:23:11

Gestolen online informatie steeds goedkoper

Vista Verkenner: nieuwe functies

YouTube laat gebruikers reacties verwijderen

YouTube laat gebruikers reacties verwijderen

Commentaar bij een filmpje op YouTube gezet en daar achteraf spijt van? U zal de eerste niet zijn die het overkomt. Tot voor kort was het nogal ingewikkeld om dat commentaar dan te laten verwijderen - daarvoor moest, onder de noemer Abuse & Safety, contact worden opgenomen met YouTube.

Commentaar bij een filmpje op YouTube gezet en daar achteraf spijt van? U zal de eerste niet zijn die het overkomt. Tot voor kort was het nogal ingewikkeld om dat commentaar dan te laten verwijderen - daarvoor moest, onder de noemer Abuse & Safety, contact worden opgenomen met YouTube. Maar sinds gisteren is het een stuk gemakkelijker.

Gebruikers die achteraf spijt hebben van hun reactie (of die bijvoorbeeld een spelfout willen verbeteren, we zeggen maar wat), hoeven niet meer te doen dan die reactie op te zoeken en op de knop Remove ernaast drukken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord