Zeven Nederlanders in race deelname YouTube-orkest 2013-11-04T16:41:30

MIT gebruikt Kinect voor Minority Report interface

25 miljard Tweets in 2010

Zeven Nederlanders in race deelname YouTube-orkest

Zeven Nederlanders in race deelname YouTube-orkest

Uit alle audities voor het YouTube Symfonie Orkest zijn 336 finalisten gekozen, waaronder zeven Nederlanders.

Uit alle audities voor het YouTube Symfonie Orkest zijn 336 finalisten gekozen, waaronder zeven Nederlanders. Van alle finalisten vormen uiteindelijk 96 deelnemers het YouTube-orkest 2011.

In 2008 organiseerde YouTube voor het eerst de online wedstrijd voor klassieke musici uit verschillende landen om deel te nemen aan het YouTube Symfonie Orkest waarbij deelnemers les krijgen van grootheden op het gebied van klassieke muziek. De finalisten vormen een YouTube-orkest dat onder leiding van een bekende dirigent een optreden geven in het Sydney Opera House.

In 2008-2009 werd het YouTube-kanaal door maar liefst 13 miljoen mensen bekeken. Drie Nederlanders namen destijds deel aan het orkest.
Vanaf vandaag kunnen mensen een week lang stemmen via het YouTube-kanaal. De stemming bepaalt wie er tussen 14 en 20 maart 2011 mogen optreden in het Sydney Opera House.

[Via DutchCowGirls]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord