De leukste apps voor Sinterklaas en pakjesavond 2014-12-05T14:31:50

'Vrouwen online voorzichtiger dan mannen'

Sinterklaas goed voor online winkels

De leukste apps voor Sinterklaas en pakjesavond

De leukste apps voor Sinterklaas en pakjesavond

Het is weer 5 december en tegenwoordig kan zelfs Sinterklaas niet meer om smartphones en tablets heen. Juist daarom hebben wij op de redactie van Computeridee een aantal apps uitgezocht die jou pakjeavondjes nóg gezelliger maken.

De Club van Sinterklaas (iOS en Android)

De leukste en meest uigebreide app die je dit jaar kunt vinden in de virtuele app-winkels is de De Club van Sinterklaas-app. Gebaseerd op de gelijknamige kinderserie is de app vooral voor jonge kinderen leuk. De app is enorm uitgebreid en biedt spelletjes, muziek en hele afleveringen van de kinderserie. Ook is er een mogelijkheid om de Sint een e-mail te sturen. Genoeg om de kinderen mee zoet te houden dus.

Klik hier om De Club van Sinterklaas te downloaden voor iOS Klik hier om De Club van Sinterklaas te downloaden voor Android


 

Rijmpiet (iOS) en Sinterklaas Gedicht Generator (Android)

Onder de surprisebouwers onder ons bevinden zich er nog wel eens een paar die van rijmen geen kaas gegeten hebben. Ook voor die pieten zijn er oplossingen te vinden in de app-stores. Op iOS kan Rijmpiet je uit de brand helpen, terwijl voor Android Sinterklaas Gedicht Generator een goede oplossing is. De gedichten zijn binnen een handomdraai ‘geschreven’. Toch willen we je op het hart drukken die apps alleen als allerlaatste redmiddel te gebruiken, want een zelfgeschreven gedicht blijft natuurlijk het leukst.

 

Klik hier om Rijmpiet te downloaden voor iOS Klik hier om Sinterklaas Gedicht Generator te downloaden voor Android

 

Lootje (Android)

Voor de mensen die elk jaar Sinterklaas vieren met surprises is er altijd het moment van lootjestrekken. Dit kan soms een slopende bezigheid zijn en wanneer iemand zijn eigen lootje trekt, begint het hele riedeltje opnieuw. Daar brengt Lootje verandering in. De app laat je de namen van de deelnemers invoeren en zorgt er vervolgens voor dat iedereen een ander persoon krijgt toegewezen. Ook zorgt de app dat je jezelf niet trekt. De ideale app voor lootjestrekken dus! Waarschijnlijk zijn de sinterklaaslootjes voor dit jaar al getrokken, maar het kan geen kwaad om Lootje alvast te downloaden voor volgend jaar.
 

Klik hier om Lootje te downloaden voor Android


 

Sinterklaas Liedjes /Sinterklaas (Android) en iSint Sinterklaasliedjes (iOS)

Liefhebbers van de vele sinterklaasliedjes kunnen ook hun hart niet op: er zijn apps die al deze liedjes mét songteksten beschikbaar maken. Op Android is de app Sinterklaas te vinden. Deze app kent alle nummers voor het grote feest en biedt verder nog veel leuke extra’s. Zo heeft Sinterklaas nog een serie voorleesverhalen en kun je verder nog verschillende recepten vinden voor echte sinterklaaslekkernijen zoals pepernoten, Taai Taai en schuimpjes.
Sinterklaasliedjes focust zich vooral op het zingen van de mensen zelf, want buiten de songtekst en de melodie biedt de app vrij weinig aan. Een leuke app voor kinderen of ouders die graag liedjes willen zingen, zonder dat ze overstemt worden.
iSint Sinterklaas is nog een stapje lager, want de app biedt songteksten en daar blijft het helaas ook bij. Voor de melodie of de gezongen versie ben je met iSint aan het verkeerde adres.
 

Klik hier om Sinterklaas Liedjes te downloaden voor Android Klik hier om Sinterklaas te downloaden voor Android Klik hier om iSint Sinterklaasliedjes te downloaden voor iOS


 

De sint videobelt (iOS)

De meest innovatie-app die Sinterklaas dit jaar Nederland binnenbracht is De sint videobelt. Met deze app hoeft Sinterklaas niet overal langs te gaan, want je kunt hem gewoon videobellen. De Sint gaat mee met de tijd en heeft een leuke videoboodschap voor alle kinderen ingesproken. Niet tevreden over zijn praatje? Dan spreek je gewoon zelf een tekst in en de Sint maakt er vervolgens een leuk gesprekje van.

 

Klik hier om De sint videobelt te downloaden voor iOS

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord