Etsy 2013-11-04T15:48:36

Snapseed

iTunes 12 dagen cadeaus

Etsy

Etsy

Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte spulletjes. Geen fabrieksspul, maar zelfgemaakte producten van meer dan 800.000 verkopers over de hele wereld.

Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte spulletjes. Geen fabrieksspul, maar zelfgemaakte producten van meer dan 800.000 verkopers over de hele wereld. Er staan opvallende items tussen. Denk aan retro posters voor aan de muur, beschilderd servies, sierraden in alle soorten en maten, bijzondere kleding of zelfs handgemaakte lampen van oude bierflesjes. Voor iOS was al eerder een app uitgebracht, die onlangs nog flink is verbeterd. Nu worden ook Android-gebruikers bediend. De app is eenvoudig van opzet, met horizontale tabjes voor de belangrijkste rubrieken (zoals Voor Hem of Voor Haar). Niettemin is het volledige aanbod van zo’n 17 miljoen items toegankelijk en kun je artikelen desgewenst ook meteen bestellen via de app. Voor het afrekenen gebruik je PayPal.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord