Review: AirThings Wave Plus 2021-03-13T08:22:47

Word: alles over opsommingstekens

Huawei start uitrol 'eigen' besturingssysteem HarmonyOS

Review: AirThings Wave Plus

Luchtje scheppen

Review: AirThings Wave Plus

Nu we veel meer thuis zijn, is het raadzaam om de luchtkwaliteit binnen eens onder de loep te nemen. Grote kans dat u een en ander kunt verbeteren. Er zijn diverse gadgets om de luchtkwaliteit te meten. De AirThings Wave Plus is er een van.

Na een eenvoudige installatie en zeven dagen kalibreren in de woonkamer zijn de meetresultaten zichtbaar in de smartphone-app. De Wave Plus meet de CO₂, luchtdruk, temperatuur, vluchtige organische stoffen, luchtvochtigheid en het edelgas Radon. Als een waarde niet goed is, ontvangt u een melding op uw telefoon. De app geeft u concrete adviezen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Hoewel alles naar behoren werkt, missen we wel het een ander. Zo is de app vooralsnog alleen in het Engels te gebruiken en kunt u vanwege de bluetooth-functionaliteit slechts in de betreffende kamer de statistieken opvragen. Als u dat buitenshuis wilt doen, moet u de wifi-hub van een paar tientjes kopen.

Conclusie

Slimme luchtkwaliteitmeter is nuttig voor thuiswerkers, maar heeft aandachtspunten.

Adviesprijs: € 229,-

Voor meer informatie: www.airthings.com


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord